Zingo har ont

Lillvovven - 4-åringen - var ute på spårträning med matte i förmiddags. Framme vid bilen fick han bråttom in till kompisen i bilen och sträckte sig tydligen i låret/höften. Vi märkte inget förrän vi var hemma och han hade legat en stund. Det var när han reste sig som han började pipa. När jag kände på låret var muskeln alldeles stenhård men den mjuknade lite med hjälp av massage. Efter konsultation med Västra Djursjukhuset har han fått en smärtstillande tablett.

Kvällsrastningen gick bra när han väl kommit ut och börjat röra på sig. Han pep igen när han för en stund sedan gick upp för trappan till övervåningen. Han kommer att få en ny tablett i morgon bitti om han fortfarande har ont. Hoppas det ordnar sig snabbt så han kan få spring ute i skogen snart igen.

Kommentarer
Postat av: gunvor bergström

Tack för varglänken. Den skall jag hålla koll på.

ha en god vecka

Hoppas Zingo snabbt blir glad i benen igen!

2009-03-02 @ 07:27:39
URL: http://frosta.se
Postat av: [ A N N A Å H L S T R Ö M ]

SV: Alldeles riktigt, jag och mamma åker slalom medans brorsan sitter vid datorn. ;p Ser att du ändrat lite på bloggen, snyggt!

2009-03-02 @ 07:46:36
URL: http://annaahlstrom.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Snygg och modern blogg Du skaffat:))

Hoppas att voven blir bra igen. En av våra hundar hade liknande problem, det visade sig vara en sträckning, och gick över med vila några dagar!

Ha det gott i vårvintern?

2009-03-02 @ 11:38:31
URL: http://kailiyinyang.blogg.se/
Postat av: Dan

Jag är emot att ge smärtstillande till hundar. Det är bättre att de har ont för då håller de sig stilla och skadan läker fortare.

2009-03-02 @ 13:50:12
URL: http://puddingface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0