Juklappsbyte redan nu

I går, lördag, åkte Lilla Frun och jag till dottern i Hallstahammar. Med på färden var sonsonen, Niklas, som ville hälsa på och gratta småkusinerna. Ändamålet med resan var att byta julklappar, dvs vi lämnar från västkusten och får med oss från mälardalen, eftersom vi firar jul ett antal mil ifrån varandra. Denna resa har vi gjort i rätt många år och det brukar vara helgen före jul. De  sista åren har resan också inbegripit födelsekalas; först Christian, nu 6 år, efter ett par år tillkom Sara, nu 4 år, och i år kompletteras festandet med lilla Claras tillkomst.

Förutom kalasande blev det mycket gosande. Sara och Christian gosade med Schassen och Zingo och mormor och morfar gosade med Clara.

101219
Här gosar mormor.

101219
Och här gosar morfar.

101219
Idag fick vi gosa med snön, som föll igår och i natt, ca 30 cm. Här är Lilla frun i dust med en jättehög, som rasade ner från stalltaket vid senaste blidvädret. Den täckte stigen till gödselstacken. För att kunna städa i boxen och kärra ut måste det hackas och skyfflas. Ser ni energin i bilden?

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Vit Jul över hela landet!

Önskar

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

2010-12-22 @ 10:00:05
URL: http://kailiyinyang.blogg.se/
Postat av: mahlin

hEJSAN!

Underbara bilder på er och ert nya lilla barnbarn. Hoppas alla mår bra. Hälsa hundrna så mycket. Önskar Er en bra jul och nyårshelg. kramar Malin och Otto och kompisen Ludde

2010-12-23 @ 10:04:15
URL: http://www.malinmajsan.blogspot.com/
Postat av: Lena

GOD JUL och hoppas att ni slipper mera Vänersnö.

2010-12-24 @ 22:28:22
Postat av: anders k

När jag ser snöbilden kommer jag osökt att tänka på programet PÅ SPÅRET, den här säsongen deltar ju Martina Haag, tur att Bosse inte sitter i samma bur, då hade han ju blivit ett möblemang, BO HAG.

Fy på mig som säger.Gott nytt år Anders K

2010-12-27 @ 12:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0